Gastronomia i música d’arreu del món han estat les protagonistes aquest diumenge a la Festa Intercultural de l’escola La Floresta, que enguany ha arribat a la quarta edició. Les parades gastronòmiques amb menjar de més de deu països s’han combinat amb activitats com un pinta-cares i un taller per aprendre a fer massatges, així com […]
Les propietàries dels establiments Coques i panadons Montse, Roser Solé i Montse Ginel, han visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar-nos de la seva oferta gastronòmica. La família terrassenca té dues botigues a Terrassa i una a Sant Cugat, aquesta última va obrir portes al gener, a l’avinguda de Francesc Macià, 20. Una de […]
L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’escola La Floresta organitza aquest diumenge entre les onze del matí i les tres de la tarda una nova Festa Intercultural del centre. Es tracta de la 4a edició d’una trobada per donar a conèixer la diversitat cultural de la comunitat. Des de l’organització fan una crida a les […]
El gerent i propietari del restaurant pizzeria Lago di Garda, Giorgio Tonola, ha visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar-nos de la proposta gastronòmica del seu establiment, situat a l’Avinguda Alcalde Ramón Escayola, 41 de Valldoreix des de fa 10 anys. Lago di Garda destaca per una oferta de fins a 30 tipus de […]
L’experta en nutrició Míriam Salinas ha visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ per fer-nos reflexionar sobre què mengem i com ens fan sentir els aliments que ingerim. En un context d’alimentació saludable, Salinas ha parlat del paper que juga la ment en el procés alimentari, l’adquisició d’hàbits positius dividits en minicicles i l’eliminació de les […]
El xef Francesc Danés, membre de la direcció de cuina del restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda, amb tres estrelles Michelin, imparteix un curs de cuina creativa de base tradicional i dirigit a aficionats amb coneixements culinaris. El taller, que es fa a l’Aula Gastronòmica del Casal Torreblanca, és de quatre sessions que han acabat […]
Els propietaris del restaurant Les Voltes, Xavi Llorens i Vanessa Borràs, han visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar-nos de la proposta gastronòmica del seu establiment, amb nova ubicació des de fa 2 mesos al carrer Sant Bartomeu. Les Voltes, que fins fa poc podíem trobar al carrer Major, ofereix una cuina de mercat […]
El restaurant de cuina índia Taj Mahal s’ha traslladat al número 2 del carrer de Can Mates i deixa així el local del carrer d’Enric Granados. El canvi d’espai respon a la cerca d’unes instal·lacions més àmplies, amb capacitat per a 40 places, el doble que l’anterior, i en millors condicions, ja que les obres […]
Un dels propietaris del restaurant Can Gula, Nacho Núñez, ha visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar-nos de la proposta gastronòmica del seu establiment, que va obrir les portes a Sant Cugat fa gairebé dos anys. Can Gula, situat al complex del Mercantic, ofereix una cuina de temporada amb tocs internacionals i productes de […]
Les impulsores de Sushi&Cake, Lluïsa Muñoz i Gemma Mimoso, visiten l’espai de gastronomia ‘Amb molt de gust’. Muñoz i Mimoso han fusionat la cuina japonesa i la rebosteria nord-americana amb propostes que van des dels makis, els niguiris i les gyozes fins a cupcakes i pastissos. Sushi&Cake ofereix receptes tradicionals però també s’hi poden trobar […]
L’espai de gastronomia ‘Amb molt de gust’ ha deixat enrere els tiberis de Nadal i ha començat el 2018 parlant de sucs i batuts 100% naturals que barregen fruita i verdura. Aquesta beguda, també coneguda com a ‘sucs verds’, aporten una gran quantitat de vitamines i nutrients per millorar el nostre benestar físic. El gerent […]
L’espai de gastronomia ‘Amb molt de gust’ ha fet un recorregut per alguns dels productes més venuts per Nadal. Els torrons de rovell d’ou i de crema cremada són els protagonistes de les nostres taules, i les figues, les prunes i la fruita deshidratada es fan un lloc entre el receptari nadalenc. N’hem parlat al […]

