La creadora del blog Cuinetes, Sílvia Soto, ha visitat l’espai de gastronomia amb un menú nadalenc que fuig dels típics plats per aquestes dates. El menú de Nadal proposat per Silvia Soto Primer plat Amanida de salmó fumat i tomàquet amb crema d’alvocats Segon plat Canelons de bolets, foie i confit d’ànec amb falsa beixamel […]
El responsable del restaurant La Madeleine Cycling Bistro, Víctor Señor, ha visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar-nos de la proposta gastronòmica de l’establiment que va obrir les portes a Sant Cugat fa un any. Señor ha posat sobre la taula la nova carta que ofereix el restaurant i la filosofia de treballar el […]
La xef i coimpulsora de Comaxurros, Ada Parellda, visita l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar-nos de la proposta gastronòmica de l’establiment que va obrir portes a Sant Cugat fa vuit mesos. Comaxurros reivindica el dolç tot l’any amb propostes tant per a l’estiu com per a l’hivern. D’entre l’oferta destaquen receptes innovadores com els […]
El propietari i xef del renovat restaurant santcugatenc Casablanca, Roger Serra, ha visitat el magazín per explicar les noves propostes gastronòmiques que ofereix el seu establiment. El nou concepte del Casablanca se centra en una cuina d’autor creativa basada en elements mediterranis i asiàtics mitjançant l’ús de productes de qualitat. Serra ha valorat molt positivament […]
Kety Ramos, propietària del forn ‘Petritxol’, ha visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar dels productes típics de la castanyada, els panellets i els moniatos. Ramos ha destacat que els preus s’han mantingut tot i l’elevat preu dels pinyons i és optimista en la previsió de vendes. Al ‘Petritxol’ també hi caben propostes innovadores […]
Boris Fernández, propietari i xef del nou restaurant santcugatenc Author Boris, ha visitat la secció ‘Amb molt de gust’ per explicar quines són les propostes gastronòmiques que s’ofereixen al seu establiment. Fernández ha definit el restaurant com un espai dedicat a la cuina de base tradicional i ha destacat, a més, la influència asturiana en […]
El Sant Cugat va de tapes ha arrencat aquest dijous amb una trentena de participants. Els restauradors han preparat una proposta gastronòmica cadascun que serviran, acompanyada d’una canya o un quinto d’Estrella Damm, fins al 24 de setembre amb l’objectiu d’aprofitar l’esdeveniment per donar-se a conèixer a la ciutadania. És la cinquena edició d’aquesta iniciativa, […]
Una trentena d’establiments participen al 5è Sant Cugat va de tapes, des d’aquest dijous i fins diumenge de la setmana que ve. Aquests bars i restaurants serviran tapes acompanyades d’un quinto o una canya Estrella Damm a un preu únic de 2,5 euros. Els clients podran votar la millor tapa i entre els participants es […]
Una trentena d’establiments participarà al 5è Sant Cugat va de tapes, del 14 al 24 de setembre. Aquests bars i restaurants serviran tapes acompanyades d’un quinto o una canya Estrella Damm a un preu únic de 2,5 euros. Els clients podran votar la millor tapa i entre els participants es farà un sorteig d’un sopar […]
El concurs d’arrossos omplirà aquest diumenge la Rambla del Celler amb més de 2.000 segons les previsions. El concert de Miquel del Roig, a les quatre de la tarda, posarà la nota musical a la cita gastronòmica més multitudinària de Festa Major. Les principals propostes gastronòmiques d’aquest diumenge són: 10.00 – 11.00 – Lliurament de […]
El punt gastronòmic del quart dia de Festa Major arriba de la mà de la 18a edició del Tast de Vins amb ritme! organitzat per Vins Noè, de set de la tarda a nou del vespre al Claustre. Si els santcugatencs volen menjar fora de casa trobaran propostes tant al matí com a la tarda […]
El Vermut de canya és la proposta gastronòmica més destacada del segon dia de la Festa Major. La iniciativa, organitzada per l’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat i la Coordinadora d’Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Sant Cugat, tindrà lloc a la plaça d’Octavià a la una del migdia. Un dinar popular […]

