Plegant veles


  • Comparteix:

És tard. El dia ha estat per oblidar, estudiant l'últim (l'últim!) examen del curs. Sí, demà sobre les 8 del vespre ja hauré acabat del tot, per fi! Com deia, és tard, tarda mediocre i demà examen. Em disposo a anar-me'n a dormir i recordo que haig de fer un Cau d'Orella.

El puc enviar com a màxim fins demà a la nit, però sent realista i previsor prefereixo deixar-ho enllestit avui, perquè demà fins a l'hora de l'examen com menys coses a fer millor, i després... Ehem, després diguem que no estaré precisament pensant en escriure Caus d'Orella, o com sigui el plural.

Així que aquí em teniu, escrivint quatre ratlles a quarts d'una. A aquesta hora tot just comencem a escalfar motors les nits de divendres i dissabte, però és tard si demà cal anar a treballar.

En fi, per a no dir res, millor deixo d'escriure. Per acabar em sumo a la petició popular que el 'Cau d'Orella' passi a millor vida. Bé, no, matiso: estaria bé si es pogués actualitzar quan algú tingués coses a explicar i ganes de fer-ho, però no per obligació. Perquè aleshores és quan es pengen porqueries fetes tard, sense inspiració i amb son. Porqueries, si fa o no fa, com aquesta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.