Gràcies i fins aviat!


  • Comparteix:

Divendres molta gent comença les esperades vacances d'estiu. En el meu cas sacrifico aquest preuat descans per una oportunitat que m'allunyarà durant uns mesos d'aquesta casa.

S'ha de dir, i no és per complir, que se'm farà estrany no passar cada dia entre aquestes quatre parets, no riure amb les ficades de pota d'alguns, suportar les queixes d'uns altres perquè no recollim bé els cables, sentir aquell ja popular 'is is is Martínez' i per suposat, no veure el nostre estimat recepcionista rondinaire.

Durant tres anys he passat grans estones primer al carrer Sant Jordi i després aquí a Plana Hospital. En aquest temps he perdut aquella por al micro del principi per acabar dient cada migdia allò de: 'bon dia és la una!' o allò de ‘no sense agraïr’ que tant agrada a alguns, però sobretot, durant aquests temps, he pogut anar creixent en tots els sentits gràcies al que m'heu ensenyat cadascun de vosaltres (pífies incloses).

Per tot plegat moltes gràcies i fins aviat!



  • Comparteix:

COMENTARIS

Però em sembla que encara no has aprés ha aguantar-te el riure!!

Mr. Pifies. Enviat el 29/jul/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.