Dir-ho tot o no dir res


  • Comparteix:

Falta d'inventiva. Això m'han dit quan he comentat que tampoc sabia que escriure al cau d'orella d'avui. Els energúmens que tots som que pul·lulem per la redacció posem cares estranyes quan se'ns pregunta en veu alta sobre què escriure en aquesta secció. Realment és tan difícil dir el que pensem? O bé potser pensem en masses coses, o qui sap ni nosaltres mateixos sabem ben bé que pensem (un problema bastant present en més d'un de nosaltres!)

No entraré en temes rebuscats ni filosòfics. Perquè si ja costa que la gent llegeixi això com ja s'ha dit i tots sabem, menys llegirà la gent encara aquestes línies.

La meva condició actual de becari-precari (és broma, en realitat no som tan precaris, se'ns tracta massa bé!) m'està donant una nova manera de veure l'ofici del periodista. El no deixar mai d'aprendre coses i l'haver de recordar allò que ja s'ha après.

Vaig entrar aquí amb la meva teoria mediocre de classe universitària i m'he donat compte que fins que no t'asseus davant d'un micròfon no saps que és periodisme. Tot i que jo segueixo sense saber-ho! Anys i panys (com deia el meu avi) em falten per aprendre aquest ofici. Però el veure aquells que en sabem una molt més, l'antiga tradició de veure i imitar, d'aprendre en majúscules, facilita la feina.

Haver entrat a la família de Cugat.cat m'ha obert una miqueta els ulls gràcies als energúmens que ajuden a que el dia a dia sigui una agradable feina a fer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.