See you soon


  • Comparteix:

Lectors de Cugat.cat, començo aquest dilluns les vacances. La meva elecció, permeteu-me que parli de mi, és la ciutat anomenada l'Atenes del nord', Edimburg. Durant quatre setmanes estaré estudiant anglès en una acadèmia... m'hi voldran en aquella ciutat?

Aquesta temporada ha estat un xic estranya. El portal Cugat.cat ens ha capgirat a tots i també ens ha captivat. Des del set de gener una colla de periodistes d'aquesta ciutat ens hem digitalitzat al 100% per una bona causa: fer de www.radiosantcugat.cat un portal. El resultat és positiu, a diferència de l'antiga pàgina web, la nova ens ha permès oferir-vos continguts inimaginables ara fa tres anys, quan vaig aterrar al carrer Sant Jordi.

Connexions en directe des de Brussel·les, enquestes, entrevistes, reportatges i suplements tan interessants com la web d'eleccions, els micro-espais sobre teatre o música i la web de festa major amb un munt de vídeos, han fet del nostre portal -el vostre, també- un lloc que construeix amb paraules, imatges i sons la memòria col·lectiva de la vila de Sant Cugat.

A Edimburg m'emporto l'esforç de tots aquests companys com la Sílvia, la Jéssica, la Mar, les 'Annes' o el Pepitu per tirar endavant aquest projecte del Fornells. Creuen que m'han molestat sovint demanant la meva atenció inclús el cap de setmana. El que ells no saben es que jo despenjo el telèfon encantat. No ho puc evitar, me'ls estimo moltíssim.

Bé, ara m'espera estudiar força, xerrar molt i -no t'enfadis mama- tastar una mica el whisky escocès. Brindaré per la temporada que ens espera a partir del setembre, no us la perdeu perquè serà molt excitant (en el sentit anglès, clar).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.