El servei de farmàcia hospitalària de Mútua Terrassa envia els medicaments a domicili

L'objectiu és que les persones que mantenen un tractament de medicació regular evitin desplaçaments i es respecti el confinament


  • Comparteix:

El servei de farmàcia hospitalària preparant un enviament a domicili / Foto: Cedida per Mútua Terrassa

El servei de farmàcia hospitalària preparant un enviament a domicili / Foto: Cedida per Mútua Terrassa

El servei de farmàcia hospitalària de l'hospital Mútua Terrassa dispensa els medicaments a domicili per evitar desplaçaments als pacients ambulatoris, especialment aquells qui mantenen un tractament de medicació regular gestionat per aquest servei. Des de mitjans de març, les persones usuàries del servei han contactat telefònicament al 93 736 50 57 i s'ha fet la dispensació de la medicació hospitalària. Segons informa l'hospital, s'han efectuat al voltant de 300 dispensacions.

Els enviaments de medicaments s'estan efectuant en tot l'àmbit d'actuació de Mútua Terrassa, que són els municipis de Sant Cugat, Rubí i Terrassa, principalment. Tot i que a l'inici de la pandèmia, es va prioritzar el servei a domicili als pacients de risc, mobilitat reduïda i aïllats, en aquests moments, ja s'abasteix a un volum molt més ampli de pacients.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.