Sant Cugat ja és a punt per a la 25a Mitja Marató


  • Comparteix:

Sant Cugat celebra avui la 25a edició de la Mitja Marató, organitzada pel Club Muntanyenc amb el suport de l'Ajuntament. Pels carrers de la ciutat passaran alguns dels millors atletes del panorama català i que, a més, es disputen una prova que enguany és Campionat de Catalunya en categories absoluta i de veterans. A partir de les deu del matí i des dels Quatre Cantons, es dóna el tret de sortida a una prova amb un recorregut exigent i espectacular que finalitzarà a la nova Plaça de la Vila.

Sant Cugat ja és a punt per mostrar-se al món de l'atletisme. De fet, ja fa 25 anys que la ciutat és present al calendari de proves atlètiques, però la d'enguany és una edició molt especial. D'entrada, perquè se celebren les noces d'argent, i en motiu d'això s'han preparat un munt de sorpreses. A banda del fet de ser Campionat de Catalunya, l'organització ha dissenyat també un recorregut molt exigent on destaca un final que es preveu espectacular a la Plaça de la Vila. A més, els corredors passaran pels llocs més emblemàtics de la ciutat. També per primera vegada, la prova inclourà una classificació especial per a atletes invidents i discapacitats, modalitats obligades perquè la cursa formi part del 3er Challenge de Mitges Maratons de la Diputació de Barcelona.

El responsable de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Oswaldo Romero, destaca la dificultat d'organitzar una prova com aquesta.

Oswaldo Romero

Hem afegit els discapacitats i els invidents. Hem aprofitat aquesta edició per posar un premi per a ells. Tot això significa augmentar molt el pressupost i nosaltres ens movem en un pressupost molt ajustat


Cugat.Cat farà un seguiment especial d'aquesta edició amb informació actualitzada puntualment. A més, des de Ràdio Sant Cugat, es farà un seguiment especial amb connexions des de les deu del matí i fins les dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.