Els millors pivots d'Europa, al CAR


  • Comparteix:

El CAR de Sant Cugat ha rebut durant una setmana el campus de bàsquet Big Men Summer Camp. La iniciativa, dirigida a joves promeses, ha acollit a sis dels millors pivots europeus d'entre 16 i 17 anys, que han aprofitat per perfeccionar la seva tècnica. L'estada ha comptat amb el segon entrenador dels Milwaukee Bucks de l'NBA, Bill Peterson.

Joves promeses del bàsquet europeu d'entre 16 i 17 anys, que provenen de Polònia, Kosovo, Serbia i Holanda, han pogut gaudir durant aquests dies de la presència d'un dels entrenadors més prestigiosos del món, el segon entrenador dels Bucks, Bill Peterson. Alguns dels altres entrenadors han estat Rooney Steplet i Scot Steplet, entrenadors de la lliga universitària als Estats Units.

Tot i que és el primer cop que Sant Cugat acull aquest campus, el seu director, Mike Sigrifilds, explica que ja fa uns anys que existeix i què és el que aprenen els jugadors.

Mike Sigrifilds

Ja fa 45 anys que existim i fem aquest campus a 50 països. Els jugadors venen per millorar i perfeccionar el seu joc.



D'altra banda, el segon entrenador dels Melwauke Bucks, Bill Peterson, afirma que li agrada compartir els seus coneixements amb els joves, i que se sent orgullós quan veu l'interès que tenen per aprendre.

Bill Peterson

Jo treballo a l'NBA i sempre que puc comparteixo la meva experiència. Em sento realitzat en veure les ganes que tenen.






Després de venir per primer cop al CAR, l'organització del campus Big Men espera repetir l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.