Encara queden places dels cursos de l'OMET per als més petits


  • Comparteix:

Imatge d'una de les jornades esportives

Imatge d'una de les jornades esportives

Alguns dels cursos per a nens i nenes en edat escolar que organitza l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET) encara no estan plens. Esports com el tennis taula, el bàdminton i la gimnàstica rítmica encara tenen places lliures, mentre que els grups d'iniciació esportiva i multiesport han estat cancel·lats.

Malgrat que ja han començat els cursos, alguns d'ells encara admeten noves inscripcions. El tennis taula i el bàdminton tenen set places disponibles per a cada un, mentre la gimnàstica rítmica en podria acollir fins a deu més.

El responsable del programa esportiu en edat escolar de l'OMET, Jordi Moncusí, explica les raons d'aquesta situació.

Jordi Moncusí

A Sant Cugat hi ha molta pràctica esportiva en edat escolar i molts grups d'activitat i això dificulta que tots s'omplin.


Per la seva banda, s'han vist obligats a tancar els grups dedicats a la iniciació esportiva i multiesport per manca d'assistents. Tal com explica Moncusí, el motiu de la baixa participació és que els nens i nenes ja els practiquen a l'escola.

Jordi Moncusí

Són dues de les activitats amb més alumnes a nivell global, això fa que els nens realitzin aquestes activitats a les seves escoles.






En total queden disponibles 24 places disponibles en el programa esportiu en edat escolar de l'OMET.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.