Partit per oblidar

El Sant Cugat Esport cau derrotat a casa (0-1) davant l'Espluguenc en el partit corresponent a la 14a jornada del grup 3 de la Primera Territorial. Els de José Luis Duque han deixat escapar el punt de l'empat a falta de cinc minuts pel final del partit i posen fi a la ratxa de set partits consecutius puntuant.

Tant els vermell-i-negres com els espluguencs han sortit al camp sense tenir la possessió de la pilota. Els primers 45 minuts han finalitzat amb arribades, però sense clares ocasions de gol, només una oportunitat dels visitants en el temps afegit.

A la represa la pilota tampoc ha estat dominada per cap dels dos conjunts, però amb més ocasions de perill de cara a porteria. L'ambient del partit s'ha anat escalfant a mesura que s'arribava als últims minuts i els visitants han vist com perdien un jugador per doble targeta. Quan semblava que el partit anava a finalitzar amb un punt pels dos equips, els visitants s'han avançat mitjançant una jugada a l'àrea vermell-i-negra. El col·legiat ha expulsat el porter santcugatenc Jota per una presumpta agressió mentre els rivals celebraven el gol. Al temps afegit, el central Burgos també ha estat expulsat per protestar.

L'entrenador dels vermell-i-negres, José Luis Duque, lamenta el punt perdut a l'últim tram del matx.

José Luis Duque

L'empat era bo per nosaltres. Finalment, hem perdut un punt i és una llàstima perdre jugadors per la setmana vinent.

El proper partit dels santcugatencs és al camp del Sant Joan Despí, on els vermell-i-negres esperen tornar a començar la bona ratxa aconseguida fins el moment.