L'anàlisi de la jornada a l''Esport en Marxa tv'


  • Comparteix:

Mireia Puente presentant el programa

Mireia Puente presentant el programa

L''Esport en Marxa tv' d'aquesta jornada ofereix les millors imatges de la joranda de dansa esportiva, la jornada de rítmica escolar i el Campionat de Rítmica Local, que ha tingut lloc aquest diumenge al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. A banda de veure tot el que ha donat de sí aquest acte, que ha omplert la instal·lació esportiva de gom a gom, els espectadors també podran veure la victòria del Sant Cugat Esport femení davant el Montcada o les derrotes dels dos conjunts sènior del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC). Mira el programa a Cugat tv

La jornada esportiva no ha acabat massa bé per molts dels conjunts santcugatencs. Tot i les victòries del Junior i del SantCu femení, cal destacar les derrotes dels dos conjunts sènior del PHSC i les dues dels dos equips de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC). En l'emissió del programa d'aquesta setmana, els espectadors podran veure quina és la situació d'aquests conjunts i de la resta d'equips vermells-i-negres.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.