Tres punts èpics del Futbol Sala Sant Cugat en el primer partit de l'any 2012

El Futbol Sala Sant Cugat (FSSC) s'imposa al Sant Andreu de la Barca per (6-5) en un partit elèctric que s'ha decidit en els últims minuts. Agus i Enric, amb dos gols, Marc Casas i Adri han donat la victòria als vermell-i-negres, que passen per sobre el seu rival en la classificació i es col·loquen segons.

Partit èpic del FSSC, que ha remuntat un matx en què ha anat per sota en el marcador excepte en els tres minuts finals. Els vermell-i-negres han començat adormits i sense la intensitat necessària per jugar contra el que era l'actual líder de la Tercera Divisió Nacional de futbol sala, el Sant Andreu de la Barca. En el minut 9 del matx, un passada interior ha deixat sol un jugador visitant que ha fet el primer gol del partit.

Poc després, ha arribat la jugada polèmica. El porter santcugatenc, Jordi Palau, ha aturat una pilota fora de l'àrea i l'àrbitre ho ha considerat falta, però l'altre àrbitre ha donat la llei de l'avantatge i els visitants han fet el 0-2. Ha estat una decisió que tant el cos tècnic com els jugadors han criticat molt. El segon gol santandreuenc ha estat un cop dur, però els homes de Dani Mosteiro no han abaixat el cap i lluny de dedicar-se a criticar l'arbitratge han retallat distàncies mitjançant un penal transformat per Enric.

A la represa, els locals han tornar a rebre una gerra d'aigua freda quan el Sant Andreu de la Barca ha ampliat el marcador amb un autèntic golàs. Els locals han reaccionat ràpid i Enric, per segona vegada, reduïa distàncies. La imatge s'ha repetit pocs minuts més tard, quan els santandreuencs tornaven a eixamplar el marcador i els locals novament la retallaven per mitjà d'Agus.

A partir del 3-4, el FSSC ha augmentat la intensitat i ha passat per sobre d'un conjunt visitant a qui han fallat les forces en els compassos finals. Quan faltaven tres minuts per a l'acabament, Marc Casas ha fet l'empat a quatre i poc després Adri i Agus han arrodonit la remuntada. En l'última jugada, el Sant Andreu ha marcat el 6-5 definitiu. El tècnic vermell-i-negre, Dani Mosteiro, analitza el partit.

Dani Mosteiro

El partit s'ha deicidit en petits detallas. Nosaltres hem estat més forts els últims minuts.

La victòria, combinada amb el bon resultat (2-7) del Cambrils a la pista de l'Aldea fa que l'equip vermell--i-negre sigui segon, a un punt dels del Baix Camp, el nou líder. En la pròxima jornada, el FSSC es deplaça a la pista del Balaguer per aconseguir la segona victòria del 2012.