El Club Rugby Sant Cugat guanya el BUC i entra en zona de promoció d'ascens

El Club Rugby Sant Cugat (CRSC) venç el BUC (22-13) a la 9a jornada del grup C de Primera Nacional i se situa en segona posició. Un partit amb un clar protagonisme de les defenses i on els santcugatencs han aconseguit superar a un rival directe de cara a la promoció d'ascens a la Divisió d'Honor B.

Tot i les baixes de jugadors clau com Leo, Oriol Derqui, Marc Forman o Mon els santcugatencs han desplegat un joc molt intens des del principi i han sabut aguantar la bona sortida del BUC. En els primers minuts el joc ha estat molt igualat i els punts han arribat de drop o cop de càstig, deixant el marcador (12-6) pels santcugatencs al descans.

En el segons temps el Club Rugby Sant Cugat ha obert una escletxa en el marcador amb una marca de Ricard i la posterior transformació d'Iñaki Berasategui, que ha estat clau amb el seus llançaments en el resultat final. Els visitants han retallat distàncies amb una marca, però insuficient per donar la volta al marcador.

El tècnic del Club Rugbi Sant Cugat, Jordi Justícia, destaca la victòria en un matx contra un rival directe.

Jordi Justícia

Ha estat un partit amb molta defensa i cada equip ha aconseguit un assaig. Els dos volíem la victòria i el resultat ha estat ajustat.

La següent setmana el CRSC visita el camp del Poble Nou Enginyers, rival de mitja taula.