El SantCu guanya el Juventud 25 de Septiembre i accedeix al lideratge del grup 3 de la Segona Catalana


  • Comparteix:

El Sant Cugat Esport es converteix en el nou líder del grup 3 de Segona Catalana després de superar (4-0) el Juventud 25 de Septiembre. Els gols d'Abdul, Carlos i Burgos en el primer temps i Raimon en el segon demostren la superioritat dels vermell-i-negres davant el conjunt rubinenc.

Inici demolidor de 2012 del Sant Cugat Esport que suma quatre victòries en els quatre partits disputats. Els últims contra el Juventud 25 de Septiembre que ocupa places de la part baixa de la classificació. El SantCu ha sortit molt concentrat en defensa i actiu en atac buscant obrir la llauna el més aviat possible. En el minut 15, una caiguda a la frontal de Djailson ha propiciat les queixes dels santcugatencs que han demanat penal a l'àrbitre, el col·legiat ha considerat la falta fora de l'àrea. 15 minuts més tard, les queixes han estat per part dels visitants que han vist com Abdul avançava els santcugatencs amb un gol fantasma que l'àrbitre ha vist com la pilota entrava dins de la porteria.

Carlos amb una rematada de tisora a l'interior de l'àrea ha fet el segon gol de la tarda i donava la tranquil·litat als locals. El SantCu dominava el partit i el Juventud 25 de Septiembre es dedicava únicament a destruir el joc dels migcampistes vermell-i-negres. Quan ja s'havia complert el temps reglamentari de la primera part, Burgos feia el tercer amb un llançament de falta des de la llarga distància.

A la represa els locals han sabut adormir el partit i dominar de principi a fi els segons 45 minuts. Raimon, un dels homes destacats de l'equip vermell-i-negre, ha fet el quart i definitiu gol del partit. Els canvis de Duque han permès no baixar la intensitat i que el SantCu no patís en cap moment del partit. El tècnic vermell-i-negre, José Luis Duque, destaca la importància de la victòria.

José Luis Duque

Més que posar-nos líders, volíem seguir amb la continuïtat de victòries i tindre un punt d'avantatge sobre el La Múnia.




La victòria del SantCu combinada amb la derrota del La Múnia (3-0) al camp del Cubelles, dóna el lideratge als vermell-i-negres. Precisament, el pròxim rival dels santcugatencs serà el La Múnia, el rival més potent en la lluita per l'ascens a Primera Catalana juntament amb l'Horta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.