Rovira: 'Intentarem que cada club desenvolupi la seva activitat en una única instal·lació'


  • Comparteix:

Eloi Rovira, regidor d'Esports

Eloi Rovira, regidor d'Esports

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, explica en el programa 'Línia Directa' que la intenció de l'Ajuntament passa perquè cada club desenvolupi la seva activitat en una única instal·lació de cara la temporada que ve. Per dur-ho a terme, ha dit, serà clau la reubicació dels espais una vegada estigui operatiu el pavelló de la Guinardera, un pav 3 que està previst que engegui la seva activitat el setembre.



En aquest sentit, Rovira no ha revelat quins seran els clubs que ocuparan de manera principal els espais en aquest nou pav 3, però sí ha volgut deixar clar que la voluntat és que cada equipament l'utilitzi només una o, com a molt, dues entitats, per una qüestió de logística i de significació del club amb l'equipament esportiu.

Eloi Rovira

Amb la finalitat de facilitar les dinàmiques dels clubs, intentarem posar cada entitat en un únic espai.


Per planificar aquest ús el regidor ha establert una proposta que ara han d'acceptar les entitats. El pav 3 de la Guinardera, la construcció del qual segueix complint amb els terminis previstos, formarà part del funcionament de la ciutat per a l'inici de la temporada 2017/18 si no hi ha imprevistos. Això, diu Rovira, també afectarà a la resta d'instal·lacions, l'ús del qual es podrà reorganitzar.

Més infraestructures

Rovira també s'ha referit al reclam dels usuaris del Pavelló de Can Llobet per climatitzar l'espai. El regidor ha assegurat ser conscient de les limitacions a Can Llobet, tot i que ha reconegut que no hi ha cap actuació prevista per al 2017 en aquest sentit.

Pel que fa a la ZEM de Mira-sol, Rovira ha explicat que ja està dissenyada la millora al camp que utilitza el Mira-sol Baco, amb una reubicació del bar, que se situarà on hi ha a dia d'avui l'espai per a material, una zona que s'equiparà perquè serveixi també com a seu social. On hi ha ara el bar s'instal·larà un modul per a les tasques administratives.

A més, de cara l'any que ve es començarà a desenvolupar la primera fase de l'ampliació del complex esportiu de Mira-sol, la de l'ubicació d'una piscina de perfil recreatiu i de salut a tocar del camp. Més enllà d'aquestes actuacions, el regidor, a més ha recordat les altres inversions de cara l'any que ve: els vestidors de la Jaume Tubau, la instal·lació de la gespa a la pista de Sant Francesc i el projecte per cobrir la piscina del Part Central.

Coordinadora d'Entitats Esportives

Pel que fa la relació amb la Coordinadora d'Entitats Esportives, el regidor ha lamentat que Rafa Robledo, que es presentarà a la presidència de l'entitat, cregui que cal un recorregut 'llarg i complex' perquè les postures entre Ajuntament i Coordinadora s'apropin. Rovira ha assegurat que desitja que l'ens tingui quan abans millor un nou president perquè pugui seguir treballant.

Un 2017 i 2018 molt actius a nivell d'activitats

El regidor ha mostrat prudència per saber quines seran les activitats que centraran la condició de Ciutat del Bàsquet Català que Sant Cugat tindrà el 2017. Això sí, ha basat les iniciatives en tres línies: de perfil competitiu, escolar i solidari.

Pel que fa el nomenament de Sant Cugat com Ciutat de l'Esport Europeu de cara el 2018 i 2019, Rovira ha recordat que cal fer un informe per validar aquesta categoria i ha anunciat que hi haurà una trobada amb representants de ciutats que han ostentat aquest títol: Getxo, Mòdena i Calella. Serà abans que acabi l'any durant una reunió de SantCugatCreix.

Pel que fa els World Games de CPISRA, que la ciutat acollirà també el 2018, ha reconegut que l'Ajuntament ha comunicat a la Federació Catalana d'Esportistes amb Paràlisi Cerebral, organitzador de la cita, que algunes de les modalitats es desplacin a les instal·lacions del centre de la ciutat, més enllà de les que es duran a terme al Centre d'Alt Rendiment (CAR).





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.