La 3a experiència formativa de la Ciutat del Bàsquet fomentarà els valors de l'esport aquest dissabte


  • Comparteix:

És la primera edició d'aquesta activitat

És la primera edició d'aquesta activitat

L'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) organitza aquest dissabte l'experiència formativa 'Els valors juguen', amb la col·laboració del Qbasket, la UESC, l'Europa International School i Sant Cugat Creix. Entre les 10 del matí i les 12 del migdia, a la ZEM de la Rambla del Celler, els alumnes de 3r a 6è de primària de les escoles de la ciutat i els jugadors entre les categories mini i infantil dels clubs de bàsquet podran participar d'una activitat lúdico-esportiva per a fomentar valors com l'esforç, el respecte o el treball en equip.

Aquesta experiència formativa s'emmarca dins el programa de la Ciutat del Bàsquet Català 2017, i també hi haurà espai per a un taller pràctic dirigit als pares i mares per tal de reflexionar sobre la seva influència.

Els valors que es treballaran a través del bàsquet seran l'esforç, la perseverança, el treball en equip, la companyonia, el respecte, la solidaritat, la confiança i el compromís.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.