Villaseñor i Menéndez centren les seves propostes esportives en els equipaments


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Villaseñor i Menéndez al plató de Cugat.cat

D'esquerra a dreta, Villaseñor i Menéndez al plató de Cugat.cat

Els candidats a les primàries del PSC, Ferran Villaseñor i Jordi Menéndez, han donat a conèixer algunes propostes en matèria esportiva, durant el cara a cara organitzat per Cugat.cat. Villaseñor es mostra partidari que els clubs santcugatencs gestionin els bars de les instal·lacions per obtenir més recursos econòmics. De la seva banda, Menéndez ha advertit del risc que corre Sant Cugat si el projecte de l'Esport Parc Internacional del Centre d'Alt Rendiment (CAR) fracassa. Mira el debat a Cugat tv

Els dos candidats a les primàries del PSC han parlat d'equipaments esportius, però s'han centrat en aspectes diferents. D'una banda Ferran Villaseñor ha parlat de l'endarreriment que pateix Sant Cugat pel que fa al nombre d'instal·lacions, tenint en compte la població santcugatenca i l'activitat esportiva que desenvolupa cada club. A més, Villaseñor ha proposat una alternativa per millorar el finançament dels clubs.

Ferran Villaseñor

Els clubs no se senten prou ajudats per l'equip municipal. Per què han de gestionar els bars de les instal·lacions esportives entitats privades i no els clubs?.




Jordi Menéndez, que també ha parlat d'equipaments, ha volgut remarcar la importància del fet que el projecte de l'Esport Parc Internacional tiri endavant.

Jordi Menéndez

Un fracàs d'aquest projecte aniria en detriment del finançament de noves instal·lacions esportives de la ciutat.




Els dos candidats han donat a conèixer la seva opinió en l'àmbit esportiu durant el primer cara a cara públic organitzat per Cugat.cat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.