L'exhibició d'avions i helicòpters s'ha dut a terme malgrat la pluja


Temes relacionats

Una trentena de pilots de radiocontrol a la Festa del Cel de l'Aeromodelisme Sant Cugat (30/jun/12)


  • Comparteix:

Els avions protegits de l'aigua de la pluja

Els avions protegits de l'aigua de la pluja

La Festa del Cel de l'ARC Sant Cugat ha mostrat les habilitats de pilots d'arreu de Catalunya que han dut a terme acrobàcies i piruetes amb els seus avions i helicòpters malgrat la pluja. Un total de 17 persones s'han inscrit a l'exhibició però finalment hi han participat menys dels previstos, ja que alguns han marxat amb el xàfec.



Des de les onze del matí l'aeròdrom de Can Graells ha estat l'escenari de la Festa del Cel. Un total de 17 pilots s'han inscrits per demostrar les seves habilitats amb els avions i helicòpters teledirigits. Després de tres o quatre exhibicions, l'activitat s'ha aturat per la presència de la pluja que ha obligat a parar gairebé tres quarts d'hora.

Posteriorment s'han reprès les exhibicions amb la participació de pilots novells i d'altres molt més rodats. Fins i tot s'han pogut veure les acrobàcies amb l'helicòpter d'algun pilot com David Vega que participarà al campionat del món de vol 3D. El president de l'ARC de Sant Cugat, Paco Valenzuela, creu que tot i la pluja ha valgut la pena la Festa del Cel.

Paco Valenzuela

Nosaltres no podem fer res amb la pluja i si plou no es pot volar. Hi ha hagut algunes absències com la de Pol Pastechi.


Finalment, tot i la pluja l'aeròdrom de Can Graells ha tingut una bona afluència de públic que ha gaudit de les piruetes i acrobàcies dels pilots.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.