Marc Garcia i Carme Ballesteros vencen la Cursa Popular de la Floresta


Temes relacionats

La Cursa Popular de la Floresta torna a ser protagonista de la Festa Major del districte (21/jul/12)


  • Comparteix:

270 atletes participen en la 29a edició de la Cursa Popular de la Floresta que durant el mati d'aquest diumenge han recorregut el districte. La cursa ha estat l'esdeveniment esportiu més destacat en el marc de la festa major de la Floresta. En aquesta edició, el recorregut ha comptat amb 8 quilòmetres pels adults i 1,5 pels menors i l'objectiu per la temporada vinent és arribar als 10 quilòmetres.

La 29a edició de la Cursa Popular de la Floresta ha donat el tret de sortida a un quart de deu d'aquest diumenge davant el pavelló de Can Llobet. La distància que han recorregut els participants ha estat de 8 quilòmetres pels 240 adults que han participat en una cursa plena de pujades i baixades que la fan ser coneguda com el 'Trencacames'. El més ràpid ha estat Marc Garcia, guanyador també l'any passat, que ha completat el recorregut amb un temps de 26 minuts i 51 segons. La primera dona ha estat Carme Ballesteros que ha aturat el seu cronòmetre als 33 minuts i quatre segons.

La campiona femenina, Carme Ballesteros, reconeix que el traçat està ple de pujades i baixades i que després del canvi que es va fer l'any passat de 5 a 8 quilòmetres es nota en l'esforç. Ballesteros també es mostra molt satisfeta amb la seva actuació i amb el fet de coneixer el terreny.

Carme Ballesteros

Tot és pujar i baixar. El recorregut el van canviar l'any passat i el van passar de 5 a 8 quilòmetres. Com em coneixo el terreny he anat bastant bé.


El campió per segon any consecutiu en categoria masculina, Marc Garcia, destaca que a ell els canvis se li ajusten a les característiques i tot i que ha notat que aquest any ha estat més dur ha pogut treure més avantatge.

Marc Garcia

El circuit nou se m'ajusta molt bé i aquest any tot i que ho he notat més dur al final he pogut treure una bona distància.


Per la seva banda, l'organitzar de la Cursa Popular de la Floresta i president del Club Exursionista Independent de Catalunya, Xavier Sans, reconeix que el canvi d'aquest any ha estat molt positiu pel que fa a la seguretat dels corredors i fins i tot més important que l'increment de la distància de fa dos anys.

Xavier Sans

Per seguretat molt millor aquest canvi que l'anterior. Totes les posicions eren assequibles per les ambulàncies.



En categoria infantil els guanyadors del quilòmetre i mig de cursa han estat Victor Serrano amb 7 minuts i 26 segons i Claudia Ballesté amb 8 minuts i 54 segons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.