Els clubs esportius de Valldoreix es presenten durant la Festa Major


  • Comparteix:

El pàdel és un dels esports que ofereix la Festa Grossa de Valldoreix 2012

El pàdel és un dels esports que ofereix la Festa Grossa de Valldoreix 2012

Presentacions dels clubs esportius de Valldoreix, campionats de futbol, natació, handbol, volei platja, tennis, pàdel i una cursa popular són les activitats previstes per aquest cap de setmana a la Festa Major de Valldoreix. L'Handbol Valldoreix, el Club Esportiu Valldoreix o el Club de Futbol Valldoreix són algunes de les entitats que es donaran a conèixer durant la Festa Major.

L'esport torna a tenir presència destacada a la Festa Major de Valldoreix. La primera activitat té lloc aquest divendres amb la jornada d'activitat física per a la gent gran a la plaça Maria Sabater des de les deu del matí fins les dotze del migdia.

Els actes més destacats arriben aquest dissabte amb l'Esport d'entitats al carrer durant tot el dia a la rambla Mossèn Jacint Verdaguer, el trofeu de futbol 11 masculí organitzat pel Valldoreix Club de Futbol des de les deu del matí fins les nou de la nit al Club de Futbol Mira-sol. Un altre torneig és el de tennis i pàdel durant tot el dia al Club Esportiu Valldoreix. Les presentacions també tenen el seu espai a la festa amb l'exhibició de boccia a càrrec de la secció esportiva d'ASDI a partir de dos quarts d'una al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Una hora més tard, també al pavelló, presentació dels clubs i entitats valldoreixencs. A la tarda, es disputa, a partir de les quatre de la tarda, el campionat popular de natació al Complex Esportiu. Una hora més tard, nova edició del trofeu de l'Handbol Valldoreix fins les nou del vespre.

El darrer dia de festa, diumenge, s'inicia amb una sortida de BTT pel Parc de Collserola a partir de les nou del matí. Una hora més tard arriba la cursa popular amb un recorregut de quatre quilòmetres amb sortida des de la zona esportiva al carrer Brollador. A la mateixa hora, a les deu del matí, es disputa la 1a jornada de futbol base del Valldoreix Club de Futbol i el 1er torneig de volei platja al Club Esportiu de Valldoreix. Durant tot el dia també continuarà el trofeu de futbol, de tennis i de pàdel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.