L'MC Sant Cugat s'endú el 1r Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat


Temes relacionats

El 1er torneig Ciutat de Sant Cugat femení arriba aquest dissabte a la Floresta (27/jun/12)


  • Comparteix:

Imatge del partit entre l'MC Sant Cugat i Le Boulon francès

Imatge del partit entre l'MC Sant Cugat i Le Boulon francès

L'MC Sant Cugat guanya el 1er Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat després de vèncer a la final el Ripollet (1-0). L'equip santcugatenc s'ha imposat en una competició que ha acollit set equips, sis catalans i un francès, i que s'ha disputat des de dissabte a Can Llobet. Els altres equips semifinalistes han estat el Molins de Rei i l'Extrés de Barcelona.

Després de dos dies de futbol sala femení pràcticament ininterromput a La Floresta, el títol es queda a casa. Aquesta primera edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat ha dut a primera escena l'esport femení durant dos dies, en una competició que enfrontava els set conjunts participants en una lligueta prèvia que determinaria els semifinalistes. L'equip local, el Molins de Rei, l'Extrés de Barcelona i el Ripollet han estat els quatre primers classificats de la fase prèvia, i les santcugatenques han acabat alçant-se amb el trofeu després d'una ajustada final contra el Ripollet. El responsable del torneig i entrenador de l'MC Sant Cugat, Fran Ramos, destaca tant l'organització com l'actucació de tots els membres del torneig.

Fran Ramos

Content de com ha anat tot, del comportament dels equips, de l'organització, de tot.


Aquesta primera edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat ha estat un dels esdeveniments esportius dut a terme en el marc de la Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.