El Sant Cugat Esport amenaça un Vallirana que posarà a prova el lideratge vermell-i-negre


  • Comparteix:

Els santcugatencs són líders a cinc punts dels segons, el Junior

Els santcugatencs són líders a cinc punts dels segons, el Junior

El Sant Cugat Esport visita el camp del Vallirana, un dels conjunts de la part baixa de la classificació, aquest diumenge a les dotze del migdia. El partit, que correspon a la jornada 28 del grup 3 de Segona Catalana de futbol, serà una bona oportunitat perquè els vermell-i-negres aplanin el camí que condueix a Primera Catalana davant un dels equips fluixos del grup.

Després de reforçar-se amb Edgar Santolalla i amb la certesa de tenir la plantilla amb un major fons d'armari del grup, els de José Alcaraz amenacen el Vallirana amb l'objectiu de continuar fent mèrits cap a l'ascens. El de Sant Cugat arriben en estat de gràcia, acumulen 10 gols i han aconseguit deixar la porteria a zero en els últims tres partits, davant l'Atlètic Vilafranca, l'Espluguenc i el Begues.

El rival d'aquesta jornada, el Vallirana, va estar a punt de sorpendre els santcugatencs a l'anada i, tot i que no va esgarrapar cap punt, va posar contra les cordes els d'Alcaraz. El repte del conjunt valliranenc serà repetir les mateixes sensacions del primer tram de curs davant un Sant Cugat que arriba en una dinàmica immillorable i disparat cap a l'ascens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.