El Sant Cugat Esport inicia la segona volta davant un rival directe, el Martinenc


  • Comparteix:

El SantCu rep el Martinenc a la Jaume Tubau

El SantCu rep el Martinenc a la Jaume Tubau

El Sant Cugat Esport estrena la segona volta al grup 1 de Primera Catalana davant el Martinenc aquest dissabte a les sis de la tarda a la ZEM Jaume Tubau. L'equip santcugatenc, que és tres punts per sobre del descens, es veu les cares amb un rival que acumula quatre jornades sense perdre. Tot plegat, amb la resolució de la impugnació de la victòria davant la Fundación Privada Hermes encara per definir.

El SantCu només ha perdut dos partits de les últimes vuit jornades de la primera volta, uns registres que, a priori, haurien d'atorgar uns números sòlids als vermell-i-negres. Ara bé, la igualtat del grup 1 de Primera Catalana, en què el sisè té només sis punts més que el quinzè, fa que els de José Alcaraz estiguin tan a prop de formar part de la zona mitja alta de la taula com de les posicions perilloses.

Per recuperar aire i col·locar-se d'una vegada per totes a la zona tranquil·la de la classificació, el SantCu ha de fer valer una de les principals premises que sempre ha predicat Alcaraz: fer-se forts a casa. A la primera volta els de Sant Cugat només s'han endut tres dels nou enfrontaments que han disputat a la Jaume Tubau. Són uns registres que esperen començar a millorar des d'aquest cap de setmana.

El rival que es desplaça a terres santcugatenques és un Martinenc que no ha acabat d'enlairar-se en cap moment de la temporada, tot i que fa prop de dos mesos que no perd. A l'anada, el partit que inaugurava la temporada per a tots dos equips va acabar en empat (1-1).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.