El Junior viu de ratxa en ratxa les 10 primeres jornades al grup 3 de Segona Catalana


  • Comparteix:

El Junior vol deixar de mirar enrere d'una vegada per totes

El Junior vol deixar de mirar enrere d'una vegada per totes

El Junior de futbol arriba a la desena jornada de competició al grup 3 de Segona Catalana abonat a les ratxes. L'equip ha viscut tres moments de resultats clarament diferenciats: l'inicial amb tres derrotes seguides, una dinàmica de quatre victòries consecutives i, de nou, es troba ara immers en una consecució de tres ensopegades. Amb tot, l'equip de Hans Schönhöfer suma 12 punts i se situa a hores d'ara en dotzena posició.

Els blau-i-negres van començar el curs amb una pretemporada més curta que el seu tècnic hagués desitjat i amb la certesa que encara els caldria algunes jornades per posar-se a to. Els primers resultats van donar la raó a aquesta perspectiva, i Rubí, Olímpic Can Fatjó i Fundació Atlètic Vilafranca van superar els santcugatencs. Ara bé, també com s'havia previst, la dinàmica va girar com un mitjó a partir de la jornada quatre.

Des de llavors, el Junior va encadenar quatre triofms que el van fer escalar fins el cinquè lloc: els de Schönhöfer van sotmetre el Fontsanta-Fatjó, el poderós Espluguenc, el Sant Joan Despí i la Suburense. La moneda, però, va tornar a girar i la creu de resultats ha tornat a l'equip blau-i-negre: la visita al camp del Sant Quirze va estrenar una ratxa en què ja se sumen tres derrotes seguides, les altres dues davant Atlètic Prat Delta, cuer en aquell moment, i Begues.

Per aconseguir la reacció l'equip de Sant Cugat haurà de suar de valent: rep aquesta jornada del líder, el Vilanova Geltrú.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.