Un Junior fart d'intermitència vol tornar a assaborir la victòria al camp de l'Atlètic Sant Just


  • Comparteix:

Els blau-i-negres només han puntuat en un partit lluny de casa aquesta temporada

Els blau-i-negres només han puntuat en un partit lluny de casa aquesta temporada

El Junior visita aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre l'Atlètic Sant Just, el cinquè classificat, a la dotzena jornada del grup 3 de Segona Catalana de futbol. Els homes de Hans Schönhöfer han estat capaços del millor i del pitjor aquesta temporada i volen tornar a guanyar després de quatre jornades sense assaborir el triomf. Els blau-i-negres són tretzens amb 13 punts i necessiten puntuar per allunyar-se de la zona perillosa de la classificació.

Després d'un punt meritori davant el líder del grup, un Vilanova Geltrú que ho havia guanyat pràcticament tot, el Junior vol tornar al camí del triomf. Els de Schönhöfer volen deixar enrere la intermitència i necessiten recuperar aquella brillantor que els va dur a encadenar quatre victòries seguides.

L'Atlètic Sant Just no arriba en el millor moment de forma de la temporada. Si bé va començar la temporada amb bon peu i una dinàmica positiva de resultats, l'equip ha perdut els últims dos partits i ha caigut de la tercera plaça de la classificació. Els locals han d'espavilar i refer-se de l'ensopegada si no volen perdre la pista als equips de la part alta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.