Miquel Fontecha, primer fitxatge de l'Olímpyc Floresta per a la temporada que ve


  • Comparteix:

Miquel Fontecha, primer fitxatge de l'Olímpyc / Font: Fcf.cat

Miquel Fontecha, primer fitxatge de l'Olímpyc / Font: Fcf.cat

Miquel Fontecha és el primer fitxatge de l'Olímpyc Floresta per a la temporada vinent. El jugador, que ocupa la posició de tanca i que aquest últim curs ha jugat al Riera de Cornellà, és 'un dels millors de la lliga', segons Xaloc Rion. Fontecha ha arribat a jugar a Divisió d'Honor Plata i arriba per ser 'un jugador molt important a la plantilla' que pot aportar un salt de qualitat, segons Rion.

L'Olímpyc ja ha mogut peça per fer més forta la seva estructura i no haver de patir com ho ha fet aquest curs per mantenir la categoria de Segona Divisió B, una permanència que va arribar a l'última jornada de competició. Els florestans han dut a terme una incorporació de perfil alt, un dels jugadors més contrastats de la categoria amb experiència en competicions superiors amb l'Hospitalet Bellsport.

Miquel Fontecha és sòlid amb la pilota als peus, un jugador capaç de fer moure l'equip i que pot aportar tranquil·litat al joc dels florestans, com explica Xaloc Rion.

Xaloc Rion

És un dels millors jugadors de la categoria, amb molta experiència, que fa jugar els jugadors. Això és el que buscàvem. Farà millor l'equip.


El club ha assegurat que en els següents dies es coneixerà el futur de la banqueta de cara la temporada que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.