L'Olímpyc Floresta confia en Can Llobet per superar un Bellsport en plena forma


  • Comparteix:

L'Olímpyc Floresta espera seguir sumant punts a Can Llobet

L'Olímpyc Floresta espera seguir sumant punts a Can Llobet

L'Olímpyc Floresta torna a casa per disputar la tercera jornada de competició al grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala i fer-ho contra el rival que ha començat amb més bona forma la competició, el Bellsport. El partit entre els florestans i els hospitalencs es disputarà aquest dissabte a les sis de la tarda al pavelló de Can Llobet. Després del triomf a la jornada inaugural davant el Natació Sabadell, els de Gerard Casas van caure a domicili el cap de setmana passat davant l'equip cridat a manar a la categoria, el Castelldefels.

L'inici de temporada i de la seva etapa com a primer entrenador de l'Olímpyc Floresta està posant a prova Gerard Casas amb reptes d'alta volada. Casas va superar amb nota el debut davant l'equip sabadellenc, però no va poder donar la sorpresa a la pista del Castelldefels, que la temporada passada es va quedar a només un gol de l'ascens a Segona Divisió. A la tercera jornada s'ajunten els dos reptes: un equip de pes visita Can Llobet, amb tot el que això significa per als de Casas.

Fins ara el Bellsport ha sumat dues victòries i ho ha fet amb una contundent mitjana anotadora: vuit gols en cada un dels dos triomfs. El primer va ser a casa davant el 5 Martorell Club Sala, mentre que el segon va ser lluny de l'Hospitalet, al feu del primer rival aquest curs de l'Olímpyc, el Natació Sabadell, al qual el Bellsport també va superar (5-8). Ara tots dos equips posen a prova les seves armes a un escenari, la Floresta, que ja es coneix a tota la categoria de bronze del futbol sala estatal com un dels més crus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.