El FS Cugat no es refia del cuer Arenys de Munt en el partit d'aquest dissabte


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Futbol Sala Sant Cugat visita el CF Arenys de Munt aquest dissabte a les sis de la tarda a la novena jornada del grup 1 de Tercera. Tots dos equips arriben reforçats després de la darrera jornada, ja que els santcugatencs van guanyar el líder invicte fins el moment, el Canet (5-3), i l'Arenys va aconseguir la primera victòria de la temporada.

El futbol són dinàmiques i un dels dos equips, Arenys de Munt o FS Sant Cugat, podria iniciar una positiva aquest cap de setmana. Els santcugatencs, que no han pogut encadenar dues jornades consecutives puntuant, tenen l'oportunitat de fer-ho a la pista del cuer, l'Arenys de Munt. El treball i la constància de Jaime Martínez i el seu equip van donant a poc a poc els seus fruits, una bona mostra va ser la victòria de la jornada passada.

Els maresmencs arriben en un bon moment després de la victòria de la jornada passada (0-1) davant el Pineda. A més, a casa han aconseguit resultats ajustats, tot i que també han encaixat golejades. És un equip que no ha començat bé la temporada, però que en les darreres jornades està mostrant signes de millora, tal com indica l'entrenador del Futbol Sala Sant Cugat, Jaime Martínez.

Jaime Martínez

L'Arenys de Munt ha fet resultats molt ajustats, sobretot a casa, i no ho posaran fàcil. Nosaltres hem de fer el nostre joc.


El partit es disputa a les sis de la tarda en el pavelló municipal d'Arenys de Munt. Els vermell-i-negres tenen tots els efectius disponibles per al partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.