El FS Sant Cugat sorprèn i venç el Canet, líder fins ara invicte de la categoria

Els santcugatencs sumen quatre victòries i quatre derrotes

El Futbol Sala Sant Cugat fa saltar la sorpresa al pav3 de la Rambla del Celler i supera per cinc gols a tres el líder de la categoria, el Canet, en partit corresponent a la vuitena jornada del grup 1 de Tercera Divisió. A partir de l'ordre i la intensitat defensiva, els de Jaime Martínez s'han imposat a un equip que havia guanyat tots els partits fins avui. Els golejadors vermell-i-negres han estat Guillem Pros i Enric Sánchez, tots dos amb dues dianes, i Jesús Manchado.

El Futbol Sala Sant Cugat ha sortit al partit convençut de les opcions per derrocar un equip que s'havia mostrat intractable en les set jornades disputades. El Canet és un conjunt amb molta qualitat i capacitat per generar joc ofensiu en estàtic, però els santcugatencs han sabut resistir amb ajudes constants en defensa i han pogut aprofitar les seves ocasions en atac per endur-se els tres punts. Els maresmencs dominaven la possessió, però Guillem Pros ha obert la llauna ben aviat i els vermell-i-negres han tingut oportunitats clares per ampliar l'avantatge. Els visitants han empatat amb un xut llunyà a la sortida d'un córner i poc després han capgirat el marcador amb l'un a dos. Els de Jaime Martínez han augmentat la pressió i han aconseguit la igualada just abans del descans gràcies a un gol d'Enric Sánchez (2-2).

La segona meitat ha arrencat amb la mateixa dinàmica de joc, però a poc a poc el Futbol Sala Sant Cugat s'ha anat desempallegant del domini visitant. En menys de cinc minuts, entre el 33 i el 37 de partit, els vermell-i-negres han sentenciat el matx amb tres gols seguits. Els golejadors de la primera part, Guillem Pros i Enric Sánchez, han repetit amb el 3 a 2 i el 4 a 2. Quan el Canet ja jugava a la desesperada amb porter-jugador, Jesús Manchado ha fet el 5 a 2 a tres minuts del final. El 5 a 3 definitiu ha arribat a l'últim minut de partit, només per maquillar el marcador.

Els santcugatencs es mantenen a mitja taula amb 12 punts. El tècnic, Jaime Martínez, destaca la bona dinàmica de treball en què es troba l'equip.

Jaime Martínez

Estem en una bona línia de joc, però de vegades ens falta encert o una millor defensa. Tenim molt clar què hem de fer per lluitar els partits.

Dissabte que ve, el Futbol Sala Sant Cugat visita la pista de l'Arenys de Munt, cuer de la categoria amb una victòria i set derrotes en vuit partits.