El Futbol Sala Sant Cugat estrena temporada aquest dissabte a domicili davant el Montsant


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Futbol Sala Sant Cugat enceta un nou curs aquest dissabte a un quart de sis de la tarda a la pista del Montsant a la primera jornada del grup 1 de la Tercera Divisió. Els vermell-i-negres volen allargar les bones sensacions de la pretemporada amb un triomf lluny de La Guinardera. El nou tècnic de l'equip, Manel Muñoz, assegura que l'objectiu és practicar un joc vistós i consolidar un equip amb molta gent del planter.

La temporada 2017-2018 del FS Sant Cugat es presenta farcida de novetats. L'arribada d'un nou tècnic, Manel Muñoz, coincideix amb l'estrena d'una nova pista, el pavelló de La Guinardera. Els vermell-i-negres han disputat diversos partits com a local aquesta pretemporada amb l'objectiu d'habituar-se a la seva nova casa però, de moment, debutaran a domicili a la pista del Montsant. El protagonisme del planter i l'intent d'un joc combinatiu i vistós seran altres novetats d'enguany.

El Montsant, a diferència del santcugatencs, enceta el nou curs amb poques novetats. Els de Barcelona han mantingut el bloc de jugadors de l'any passat i volen aprofitar la condició de locals per començar la lliga amb bon sabor de boca. El tècnic vermell-i-negre, Manel Muñoz, destaca les qualitats del rival.

Manel Muñoz

És un equip veterà, amb molta experiència. Són bons tècnicament i saben al que juguen, porten bastantes temporades junts


Muñoz comptarà amb tots els efectius de cara a dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.