El Futbol Sala Sant Cugat busca la primera victòria aquest diumenge a la pista de la Fundació Grama


  • Comparteix:

El Futbol Sala Sant Cugat visita aquest diumenge a dos quarts de vuit del vespre la pista de la Fundació Esportiva Grama, amb l'objectiu d'aconseguir la primera victòria del curs a la tercera jornada del grup 1 de Tercera Divisió. Els santcugatencs han perdut els dos partits disputats fins ara i volen sumar els primers punts davant un rival que acumula dos empats.

La temporada acaba de començar però el Futbol Sala Sant Cugat encara no ha trobat la tecla del bon joc ni, sobretot, la dels resultats. L'equip dirigit per Manel Muñoz es va estrenar amb una derrota clara a la pista del Montsant i després va debutar com a local a la Guinardera amb un bon partit davant el Ripollet que no va ser suficient per esgarrapar ni l'empat.

No es pot parlar encara d'urgències, però la visita a Santa Coloma de Gramenet és una bona ocasió per espantar les pors i començar a allunyar-se de la cua de la classificació. Els colomencs sumen dos punts després de dos empats amb molts gols: 6-6 a casa contra el Castellar i 4-4 a domicili del Sant Joan de Vilassar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.