L'Olímpyc s'encomana a Can Llobet per aconseguir una victòria davant un rival directe, el Canet


  • Comparteix:

Els florestans només han guanyat el Dènia aquesta temporada com a locals

Els florestans només han guanyat el Dènia aquesta temporada com a locals

L'Olímpyc Floresta té una oportunitat clau per millorar la classificació davant un rival directe, el Canet, aquest dissabte a les sis de la tarda a la desena jornada del grup 3 de la Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans empaten a punts amb el rival i volen fer-se forts a Can Llobet per escalar posicions a la taula. L'equip de Xaloc Rion només ha guanyat un partit a casa i pretén sumar la segona victòria com a local davant un rival directe.

Després d'ensopegar a domicili contra el Cerdanyola, un altre dels equips de la part baixa de la taula, l'Olímpyc es vol refer amb una victòria. Els florestans tenen de nou una oportunitat d'esgarrapar punts a un rival directe en la lluita per la permanència i volen aprofitar el factor Can Llobet per decantar la balança en favor seu.

El Canet arriba a la cita amb els mateixos objectius que els de La Floresta. Tots dos equips tenen set punts i una victòria suposaria deixar un competidor directe tocat. A més, els de Canet estan en plena forma després de golejar el cuer, el Linyola, per 9 a 2 la jornada passada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.