L'Olímpyc necessita un triomf a la pista del Catgas Santa Coloma B si vol seguir pensant en la salvació


  • Comparteix:

L'Olímpyc, necessitat de punts

L'Olímpyc, necessitat de punts

L'Olímpyc Floresta segueix en caiguda lliure i necessita un gir de 180 graus aquest dissabte a les sis de la tarda a la pista del filial del Catgas Santa Coloma, el quart classificat, si vol seguir pensant en la permanència al grup 3 de Segona Divisió B de futbol sala. Els florestans fa 11 jornades que no guanyen i ocupen la penúltima posició amb només 12 punts. Tot i que la salvació és a només sis punts de distància, els de Xaloc Rion han de reaccionar ja i començar a sumar punts per fugir del descens.

La fluixa temporada de l'Olímpyc fa perillar la continuïtat dels florestans a la categoria de bronze del futbol sala estatal. L'equip no ha sabut fer de Can Llobet el fortí que havia estat en temporades anteriors i lluny de La Floresta els de Xaloc Rion tampoc han obtingut els resultats necessaris per assegurar-se la permanència.

Tot plegat, només tres victòries i tres empats, deixen l'Olímpyc en una situació delicada i són segons per la cua a les portes d'un duel d'alçada. Els florestans visiten la pista d'un dels grans del grup, el filial del Catgas, el quart classificat amb 37 punts. Els de Rion ja van sucumbir davant els colomencs en el partit d'anada i s'hauran d'esprémer al màxim si volen esgarrapar un resultat favorable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.