El futbol sala santcugatenc no viu el seu millor moment a Tercera


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Futbol Sala a Sant Cugat està concentrat a la Tercera Divisió. Els seus dos principals representants, l'Olímpyc Floresta i el Futbol Sala Sant Cugat, estan mostrant-se com dos equips irregulars, tot i que els dos sempre han estat a les apostes per estar a la part alta de la classificació.

ESCOLTA-HO

L'Olímpyc, nouvingut a la categoria després del descens de l'any passat, ha estat considerat un dels rivals a batre i així ho va demostrar en les primeres jornades, aconseguint una ratxa positiva i mostrant-se com un dels rivals forts. Però poc a poc, l'equip de Jordi Rozas, nou integrant aquesta temporada a la banqueta florestana, s'ha anat desinflant i suma cinc derrotes consecutives que l'han deixat vuitè amb 17 punts. Rozas, té clar que s'ha de treballar l'actitud de l'equip per evitar les desconnexions, ja que la feina als entrenaments és bona.

Pel que fa al Futbol Sala Sant Cugat, els de Manel Muñoz no han trobat la regularitat en tota la competició. Tres victòries, quatre empats i sis derrotes, per a uns vermell-i-negres que han combinat bones actuacions, amb d'altres no tan afortunades. Per treball i dedicació dels jugadors no serà, però el tècnic santcugatenc creu que en alguns moments les decisions no han estat encertades i els han fet perdre uns set punts que els tindrien molt més a munt a la classificació.

A la tornada de vacances arriba un dels dos derbis de la temporada. En aquest cas serà un Futbol Sala Sant Cugat- Olímpyc. Un partit que no enten de ratxes positives i negatives i que es viurà segur, com una gran festa del futbol sala a la ciutat. Seran tres punts a la pista, però segurament la rivalitat entre tots dos conjunts el fan un partit molt especial, i important per la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.