El Futbol Sala Sant Cugat deixa escapar dos punts en empatar a 3 contra el Ripollet

Els santcugatencs desaprofiten un avantatge de dos gols després d'un tens final de partit amb un expulsat i un gol en pròpia

El Futbol Sala Sant Cugat ha empatat amb el Ripollet B/ Font: Futbol Sala Sant Cugat

El Futbol Sala Sant Cugat ha empatat (3-3) a casa contra el Ripollet, en el partit corresponent a tercera jornada del grup 1 de la Divisió d'Honor Catalana. Els santcugatencs han desaprofitat dos gols d'avantatge quan estaven (3-1) a falta de set minuts per al final, amb l'expulsió de Josep Puig i un desafortunat gol en pròpia porteria. El Sant Cugat és segon amb set punts després d'aquest empat en la jornada en què es reprèn la competició després d'estar cinc mesos d'aturada.

La primera meitat va ser molt tranquil·la i es va veure molt futbol en comparació a la segona. Joc net i dos rivals jugant de tu a tu, van dur al Sant Cugat a dominar (2-1) en el marcador al final dels primers vint minuts. Miquel Redón i Jordi Magrià van fer els gols dels vermells-i-negres als minuts onze i dotze respectivament.

La segona part en canvi va estar protagonitzada per les interrupcions, el joc dur i la tensió entre els dos equips. Set targetes grogues pel Sant Cugat que van comportar l'expulsió i tres grogues pels visitants exemplifiquen el joc dur. Jordi Massana va fer el (3-1) just començar la segona meitat de partit, però deu minuts després, un gol visitant i un autogol van propiciar l'empat final.

L'entrenador del Sant Cugat, Manel Muñoz, creu que els santcugatencs van tenir opcions per a sentenciar el partit després del tercer gol i tot i que apunta la rellevància de les targetes i l'expulsió afirma que s'ha de millorar en aquestes situacions.

Els santcugatencs jugaran el seu següent partit a la pista del Pineda de Mar.

Manel Muñoz

Vam treballar be en defensa i vam crear les suficients ocasions per liquidar el partit quatre o cinc a un. A base d'expulsions i faltes, el Ripollet es va ficar al partit i ens va treure un punt