El Winterthur Sant Cugat a continuar amb la seva recuperació davant l'Amantes de Teruel


  • Comparteix:

El Winterthur Sant Cugat es desplaça fins la pista de l'Amantes de Teruel en un matx molt complicat pels vermell-i-negres. L'equip aragonès se situa sisè a la classificació, però és dels millors equips jugant com a local. El Winterthur, que ha millorat el seu joc, espera puntuar davant un conjunt que destaca per la seva qualitat com a equip.

La imatge oferida per l'Amantes de Teruel a Sant Cugat en el primer matx de lliga va ser molt bona. Un equip molt conjuntat, amb una bona feina tàctica, molt treballador i amb un o dos jugadors que despuntaven per la seva qualitat individual. Les coses des de llavors han canviat una mica. El joc que continuen realitzant està sent molt encertat, però el factor de la irregularitat i els errors en defensa han fet que ara per ara lluitin per entrar en les tres primeres posicions. Un lloc que per la qualitat de la plantilla s'havia d'assolir sense gaires problemes.
El jugador del Winterthur, Jordi Alcoriza, diu que a ell no li sorprèn la posició que ocupa l'Amantes a la taula, ja que tot i tenir un molt bon equip la lliga és molt igualada.

Jordi Alcoriza

Tenen un equip molt complert, però la igualtat a la lliga és evident i és molt difícil estar a d'alt.


La irregularitat, que moltes vegades es transforma en desconfiança, i la mala defensa són dos factors que el Winterthur Sant Cugat haurà d'aprofitar, així com la seguretat que té l'equip després dels darrers resultats i la motivació. El fet de jugar en una pista on sol aplegar-se molta gent i davant un equip que juga i deixa jugar és una cosa important i positiva pel Winterthur. Alcoriza analitza la situació actual del Winterthur i assegura que l'equip està molt confiat.

Jordi Alcoriza

L'equip està molt bé. Molt motivat i confiat en sí mateix per treure alguna cosa positiva de la visita a Terol.


Per aquest matx el tècnic Antonio Extremera tindrà a tota la plantilla disponible menys el jugador Isaac. El partit es disputarà a partir de les vuit de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.