Crida per participar al torneig solidari


  • Comparteix:

El Par 3 acollirà el torneig contra el càncer

El Par 3 acollirà el torneig contra el càncer

La presidenta de la junta local de l'Associació contra el Càncer a Sant Cugat, Marta Martí, fa una crida a tots els santcugatencs perquè participin a la 4a edició del torneig de golf d'aquest dissabte al Par 3 del Club de Golf Sant Cugat. Martí espera la col·laboració d'uns 70 participants.

El Par 3 del Club de Golf Sant Cugat acull per primer cop la 4a edició del torneig de golf benèfic contra el càncer aquest dissabte. L'Associació contra el Càncer a Sant Cugat organitza aquesta prova que espera arribar als 70 participants de l'any anterior disputat al golf de Can Sant Joan. La competició s'iniciarà aquest dissabte a partir de dos quarts de nou del matí (8:30) i fins les cinc de la tarda (17:00) quan es farà l'entrega oficial de premis. Escoltem la presidenta de la junta local de l'Associació contra el càncer a Sant Cugat, Marta Martí.

Marta Martí

Esperem molts participants perquè la causa s'ho mereix.


Els interessats a participar poden inscriure's trucant per telèfon al Club de Golf Sant Cugat al 93.589.87.81 amb un preu de 25 euros. La quantitat econòmica que es recapti serà per ajudar els malalts de càncer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.