El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí vol millorar com a visitant a la segona volta


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí vol millorar el rendiment com a visitant la segona volta

El Patí Hoquei Club Sant Cugat masculí vol millorar el rendiment com a visitant la segona volta

L'equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat inicia la segona volta amb una assignatura pendent a la Primera Divisió, guanyar com a visitant. Els santcugatencs han tancat la primera volta de campionat en sisena posició amb 21 punts. Els vermell-i-negres estan a cinc punts de l'ascens a OkLliga, màxima categoria de l'hoquei patins estatal.

El Patí Hoquei Club Sant Cugat ha fet una primera volta brillant com a local on ha guanyat sis dels set partits que ha disputat al pav 2 de la Rambla del Celler. Els santcugatencs tenen una taca negra en aquest brillant expedient, el rendiment com a visitants. Els de Francesc Sucarrats han sumat tres punts de 18 possibles fora de casa i sense cap victòria a domicili.

El balanç després de la primera volta és de sis victòries, tres empats i quatre derrotes. L'aspecte més destacat del Patí Hoquei és la solidesa defensiva ja que és el conjunt menys golejat amb 31 dianes. Els vermell-i-negres són sisens, a cinc punts de l'ascens, però el seu tècnic, Francesc Sucarrats, té ben clar que el primer objectiu és la permanència.

Francesc Sucarrats

La joventut de l'equip ens passa factura fora de casa.


La primera oportunitat del Patí Hoquei per aconseguir el primer triomf a domicili serà diumenge a Madrid a dos quarts d'una a la pista del Rivas, conjunt que ocupa zona de descens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.