Amb l'aigua al coll


  • Comparteix:

El masculí del Patí Hoquei Sant Cugat visita dissabte la pista del Calafell. Els santcugatencs necessiten la victòria per apropar-se a les posicions de permanència.

El conjunt vermell-i-negre està obligat a guanyar. No només per la classificació, sino també per refer-se de la desfeta de la setmana passada davant l'Arenys. Després de fer un bon partit, els de Xavi Gimeno van caure als instants finals fins a deixar el marcador en l'u a sis definitiu. Un resultat que situa els santcugatencs a la penúltima posició de la classificació amb 11 punts. La salvació és, a hores d'ara, a set punts.

Per tant el triomf davant el Calafell és gairebé obligat, en un matx en el que el tècnic local no podrà comptar amb l'argentí Claudio Maeso, que ha decidit deixar l'equip per motius personals.

Pel que fa al Calafell, ocupa la novena posició amb 24 punts. Després d'un inici de temporada molt fort, amb cinc victòries en cinc partits, els del Baix Penedès es troben ara en una ratxa molt negativa amb vuit enfrontaments consecutius sense guanyar. Potser per això, aquest és un bon moment per visitar la pista del Calafell. Així respon l'entrenador local Xavi Gimeno.

Xavi Gimeno

Tal i com està la lliga qualsevol camp és bo. La veritat és que hem de sumar, i no ens preocupa massa on sigui


El matx, dissabte a dos quarts de vuit del vespre a Calafell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.