El ciutat de Sant Cugat torna amb els alevins i infantils


  • Comparteix:

Ara és el torn dels alevins i infantils

Ara és el torn dels alevins i infantils

El 18è torneig ciutat de Sant Cugat d'hoquei patins enfronta aquest cap de setmana els equips alevins i infantils. Els millors clubs de Catalunya d'aquest esport es veuran representats als partits que acollirà el Pav-2 de la Rambla del Celler.

Després de gaudir de prou d'una vintena de partits dels prebenjamins i benjamins, ara és el torn dels més grans. Els equips alevins i infantils de 9 clubs catalans d'hoquei patins s'enfrontaran aquest cap de setmana al 18è torneig ciutat de Sant Cugat. Els santcugatencs jugaran contra clubs del nivell del Reus Deportiu, el Noia o el Blanes.

El vicepresident del PHSC, Carles Pinto, espera que el torneig d'aquest cap de setmana vagi tan bé com el dels benjamins i prebenjamins del passat dissabte.

Carles Pinto

Confiem que anirà tan bé com el torneig de prebenjamins i benjamins


Tots els partits es disputen dissabte des de les 9 del matí fins dos quarts de vuit del vespre (19:30h). A un quart de nou (20:15h) es farà l'entrega de premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.