Pista complicada


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del PHSC

Imatge d'arxiu del PHSC

El conjunt femení del Patí Hoquei Sant Cugat visita avui al vespre la pista del sisè classificat de l'OK Lliga, el Vilanova. Les de Jordi Raga no han sumat cap punt en els primers tres partits de lliga i esperen donar la sorpresa a la complicada pista de les vilanovines.

Tres partits ajornats fan que les santcugatenques hagin disputat tres jornades menys que la majoria de les seves rivals. Les vermell-i-negres han jugat fins el moment tres jornades d'OK Lliga i aquest vespre disputen un dels tres partits ajornats, corresponent a la sisena jornada.

L'entrenador de les vermell-i-negres, Jordi Raga, reconeix que el Vilanova és un equip molt complicat i que les seves noies han de fer un canvi si volen guanyar.

Jordi Raga

L'equip ha de fer un canvi d'actitud i mentalitat per intentar refer-se i posar-nos les piles per fer un pas endavant.



Aquest vespre les santcugatenques tindran l'oportunitat de sumar els primers punts de l'OK Lliga femenina. El partit, a dos quarts de deu a la pista del Vilanova.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.