No fallen


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) compleix els pronòstics i derrota el Sant Celoni (0-4) a la 17a jornada de lliga. Amb aquest triomf, els vermell-i-negres mantenen el lideratge del grup B de Primera Catalana, una setmana més.

Els santcugatencs no han donat opció al Sant Celoni,equip en zona de descens, i l'han derrotat còmodament. Dos gols en cada una de les parts han arrodonit una nova golejada vermell-i-negra (0-4). El partit ha permès fer jugar tots els jugadors. El vicepresident del club, Carles Pinto, explica que ha anat tot 'rodat'.

Carles Pinto

El Sant Celoni tenia gent veterana. La veritat és que ha anat tot rodat, han jugat els sèniors i els júniors. Ha anat molt bé.




Un nou triomf que deixa el PHSC al capdavant de la lliga. El proper rival és el SHUM Maçanet B, equip que ocupa la zona baixa del grup B de Primera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.