Les santcugatenques tornen a perdre tot i jugar bé


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat femení cau per la mínima (3-4) contra el Bigues i Riells en un matx marcat per la intensitat en el joc. Les santcugatenques han fet un bon partit, però les visitants han fet valer la gran qualitat de la seva jugadora més destacada, l'anglesa Maren Richard, que ha anotat tres gols.

Tot i el bon partit realitzat per les jugadores de Jordi Raga, el Bigues i Riells s'ha endut la victòria del Pav-2 de la rambla del Celler. Ben aviat s'han avançat les visitants amb un gol de Maren Richard en el minut dos. Malgrat aquest contratemps, les santcugatenques no han abaixat els braços i han aconseguit donar la volta en el marcador amb gols de Maria Rosa Tamburini i Paula Torner en els minuts 11 i 16. Però un minut després, de nou Maren Richard ha aconseguit un gol pel Bigues i Riells per deixar el marcador empatat a dos gols al descans.

A la represa, Paula Torner ha tornat a avançar les santcugatenques amb un gran gol. A partir d'aquí el partit ha entrat en una dinàmica de contraatacs per totes dues bandes i de nou l'alemanya del Bigues i Riells ha aconseguit el gol de l'empat. Quan semblava que el matx acabaria amb empat a tres gols, Marta ha aconseguit el gol de la victòria pel Bigues i Riells. L'entrenador del conjunt santcugatenc, Jordi Raga, destaca els contratemps que ha patit l'equip en forma de lesions.

Jordi Raga

Hem patit diferents lesions durant la setmana i això s'ha notat durant el partit.


Al final, derrota de les santcugatenques (3-4) que continuen en penúltima posició, a tres punts de la permanència. La propera setmana visiten la pista del Biesca Gijón, quart classificat de l'OK Lliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.