Planten cara, però sumen una nova derrota

Nova derrota del PHSC

El Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) femení perd (6-3) a la pista del Biescas Gijón i segueix penúltim a l'OK Llliga. Les vermell-i-negres que s'han arribat a avançar al principi del partit han plantat cara fins l'últim minut de partit. El tècnic santcugatenc, Jordi Raga, considera que el resultat no ha estat just pels mèrits de tots dos equips.

Mal resultat, però bon joc el que ha practicat el PHSC femení a la pista d'un dels equips més potents de la categoria. L'equip santcugatenc s'ha avançat a l'inici del partit i ha mantingut el tipus tot i arribar amb un lleuger desavantatge al descans. A la represa ha arribat el tercer de les asturianes, tot i que a sis minuts pel final han escurçat distàncies per posar emoció al partit. En un últim minut boig, l'equip local ha estat més encertat de cara a porteria i s'ha endut la victòria final.

El tècnic del PHSC, Jordi Raga, es mostra orgullós tot i la derrota.

Jordi Raga

Han plantat cara en una pista difícil, el resultat no reflexa el que ha passat al partit.

L'equip santcugatenc descansa la propera jornada i torna a la competició d'aquí dues setmanes a la pista de l'Alcorcón.