Sariol: 'Si no tinc notícies de l'Ajuntament hauré d'abandonar el projecte'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'exdirector de l'Escola d'Iniciació del Pati Hoquei Sant Cugat (PHSC), Toni Sariol, es dóna aquesta setmana de temps per obtenir una resposta de l'Ajuntament sobre la disponibilitat de pista per posar en marxa l'Associació de Patinatge Global. Sariol té previst iniciar la seva activitat el dia 13 de setembre, però assegura que si el consistori no contesta la seva petició 'haurà d'abandonar'.

Després de 10 anys vinculat al PHSC Toni Sariol ha decidit crear l'Associació de Patinatge Global amb l'objectiu de formar entrenadors d'hoquei patins que es dediquin als més petits. Per a l'exdirector vermell-i-negre el patinatge és un esport molt 'interessant' per nens i nenes en època de creixement.

Toni Sariol

Neix perquè tothom té dret a fer esport i el patinatge és molt interessant tant pels seus valors com per la psicomotricitat.









Per poder dur a terme l'activitat Sariol ha demanat a l'Ajuntament poder utilitzar una instal·lació municipal. El consistori no ha respost la petició de disponibilitat i per aquest motiu creu que si no li donen una solució aquesta setmana haurà d''abandonar'.
L'Associació de Patinatge Global té previst iniciar les activitats el 13 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.