El Patí Hoquei Sant Cugat masculí torna a guanyar i recupera el lideratge


  • Comparteix:

El conjunt masculí del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) venç (4-2) el Mollet i recupera el lideratge de la Primera Nacional Catalana. El partit, corresponent a la jornada 10 de competició, ha estat dominat pels santcugatencs, tot i que al descans s'arribava amb empat en el marcador.

L'inici de partit ha estat marcat per la igualtat i ocasions d'ambdós conjunts, tot i jugar els santcugatencs amb més intensitat. Al minut 15 Marco Aguarón ha avançat els locals, però dos minuts més tard el Mollet empatava. A la represa, els de Jordi Raga han sortit més incisius en atac i han fet el segon per mitjà d'una bona jugada de Borja, i tres minuts més tard, al sis, de nou Borja protagonitzava una internada per la banda dreta i els visitants es feien un autogol. Al minut nou Francesc Colomer ha fet el quart, distància ja insalvable pel Mollet, tot i acostar-se amb el seu segon gol al minut 10 del segon temps. El tècnic del Patí Hoquei, Jordi Raga, destaca la importància de la victòria tot i la falta de ritme de l'equip.

Jordi Raga

Era important guanyar avui, ens falta una mica de ritme però s'ha aconseguit i estem a dalt.



Després del triomf de la passada jornada contra el GEiEG, que trencava la ratxa de dues derrotes consecutives, els vermell-i-negres han tornat a encadenar dues victòries i tornen a ser líders de la Primera Nacional Catalana. La següent jornada visiten la pista del CP Masies de Voltregà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.