El Rugby Sant Cugat es desplaça aquest dissabte al camp del cuer per retrobar-se amb la victòria


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada  / Foto: Ferran de la Roza

Imatge d'aquesta temporada / Foto: Ferran de la Roza

El Rugby Sant Cugat visita aquest diumenge a les dotze del migdia el Club Universitario Rugby Murcia, cuer del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han tingut una setmana de descans per recuperar-se i veure les errades que van suposar les dues derrotes consecutives contra les Abelles i CR la Vila, els dos primers classificats.

Els santcugatencs són tercers i estan a deu i quatre punts del primer i segon classificat, la Vila i les Abelles, els dos botxins dels homes d'Arturo Trenzano aquesta temporada i que han demostrat estar un punt superiors als de Sant Cugat. A partir d'ara treballaran per intentar igualar el nivell amb els dos màxims aspirants a l'ascens del grup. Es tracta d'una bona oportunitat de recuperar-se i agafar de nou confiança la visita a l'equip murcià, cuer de categoria que només ha aconseguit un triomf i precisament al camp del penúltim, la Santboiana B.

El tècnic del Rugby Sant Cugat, Arturo Trenzano, creu que els murcians estan tenint una trajectòria ascendent i que són un rival perillós.

Arturo Trenzano

Veiem els resultats que està tenint i cada cop van a millor. Necessiten una adaptació a la categoria nova. Fa poc van guanyar a Sant Boi.


El Rugby Sant Cugat té tots els homes disponibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.