El Rugby Sant Cugat cau contra el potent CR La Vila, però suma un punt de bonus ofensiu

Imatge d'aquesta temporada

El Club de Rugby Sant Cugat cau derrotat per un clar 45 a 26 al camp del líder invicte, el CR la Vila, a la vuitena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els d'Arturo Trenzano han anat a remolc dels alacantins des de l'inici de partit, però han reaccionat a la segona part per sumar almenys el punt de bonus ofensiu. El Rugby Sant Cugat queda a la tercera posició amb 30 punts, per darrere del CR La Vila i el CP Les Abelles.

El Club Rugby Sant Cugat ha sortit al partit un punt desconcentrat i durant la primera mitja hora ha pagat molt cars alguns errors puntuals d'atenció i pèrdues de pilota. L'equip de la Vila Joiosa no ho ha desaprofitat i ha obert un ampli marge amb un parcial de 21-0. Just abans del descans, els santcugatencs han estrenat el marcador amb una marca de Daniel Reyes.

A la segona meitat, els locals han seguit fent gala del seu potencial ofensiu, però el conjunt d'Arturo Trenzano ha tret l'orgull i ha millorat ostensiblement. Els santcugatencs han aconseguit tres marques més, obra de Guadamuro, Carles Trenzano i Matias San Félix, i d'aquesta manera han pogut sumar el bonus ofensiu. El Rugby Sant Cugat ha estat molt a prop de sumar també el punt de bonus defensiu per perdre de menys de set punts de diferència, però han fallat un atac clau que ha acabat amb la marca definitiva del CR La Vila.

Malgrat la derrota, el tècnic Arturo Trenzano destaca la feina dels seus jugadors davant un rival tan exigent.

Arturo Trenzano

Estic molt orgullós de l'esforç, el sacrifici, la voluntat i la il·lusió dels meus jugadors. Ha estat molt dur perquè ens enfrontàvem a un equip fet per pujar a Divisió d'Honor A.

La Divisió d'Honor B s'atura la setmana que ve. El Rugby Sant Cugat tornarà a la competició el 26 de novembre amb la visita al camp del cuer, el Club Universitario Rugby Murcia.