El Rugby Sant Cugat afronta un dels partits clau de la temporada davant el CP Les Abelles


  • Comparteix:

Instant del partit davant el Tatami / Font: Ferran de la Roza

Instant del partit davant el Tatami / Font: Ferran de la Roza

El Club Rugby Sant Cugat encara aquest dissabte a les cinc de la tarda una de les cites clau de la temporada: visita el Club Polideportivo Les Abelles, segon classificat del grup B de Divisió d'Honor B i conjunt que es troba només una plaça per sobre. Els santcugatencs esperen mantenir la línia mostrada les últimes jornades, quan han redreçat el rumb després de l'etapa més complicada de la temporada.

El Rugby Sant Cugat torna a la competició després de dues setmanes sense rugbi, ho fa amb un dels partits essencials de la temporada i hi arriba després de tres victòries consecutives. Els d'Arturo Trenzano van tenir un dur inici d'any, amb dues derrotes inesperades, però des de llavors s'han refet amb victòries davant Fènix, Enginyers i Tatami Rugby Club, l'última d'elles tornant a mostrar per fi certa contundència i paper d'equip gran.

Amb aquestes bones sensacions arriba la cita davant Les Abelles, segon classificat amb 62 punts. Els de Sant Cugat són tercers, amb només quatre punts menys i encara amb un partit pendent. Per tant, si els d'Arturo Trenzano són capaços de superar aquest dur compromís amb solvència fins i tot podrien assaltar la segona plaça, sempre que es facin amb el triomf i amb el punt de bonus ofensiu.

Ara bé, el Rugby Sant Cugat haurà d'estar atent a l'orgull ferit dels valencians: a l'última jornada, fa dues setmanes, van encaixar un dur correctiu a mans del líder totpoderós, el CR La Vila (57-12). A més, Les Abelles ja van demostrar de quina pasta estan fets a La Guinardera a la primera volta, quan es van desfer 10-28 dels santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.